Lijst en planning werkzaamheden

Proefsleuven

Van maandag 3 juli tot en met 25 augustus gaat Aannemersbedrijf P. Kastelijn B.V. voor de gemeente proefsleuven maken. Dit doen zij om de plek van de kabels en leidingen onder de grond precies in beeld te krijgen. Op meerdere plekken wordt de straat opengemaakt. Met een zand-zuigmachine of een kraan wordt het zand weggehaald. Zo brengen zij de plek van de kabels en leidingen onder de grond in kaart. De aannemer voert het werk in 7 fasen uit. We verwachten dat het werk 8 weken duurt. 

U kunt op werkdagen tussen 7:00 en 17:00 uur medewerkers van Aannemersbedrijf P. Kastelein B.V. tegenkomen in uw straat. Om het werk goed en veilig uit te voeren, sluiten we bij elke fase een gedeelte van de straat af. Hierdoor kan uw straat of huis overdag tijdelijk minder goed bereikbaar zijn. Het kan ook zijn dat parkeervakken vrij gemaakt moeten worden en u de auto op een andere plek moet parkeren. Het werk kan bijvoorbeeld door de zand-zuigmachine voor geluidsoverlast zorgen. 

Locatie werkzaamheden

Op de plattegrond staan de 7 fasen waarin het werk gedaan wordt. Bekijk op de plattegrond waar de straat wordt opengemaakt of bekijk de lijst. 

Straatnamen en huisnummers
Lijst met straatnamen en huisnummers waar de straat wordt opengemaakt. 
Straatnaam Ter hoogte van huisnummer(s)
Asterstraat 22, 23
Korenbloemstraat 16a t/m 16i
Kromwijkerkade 12, 25 t/m 27
Leliestraat 1 t/m 96
Narcisstraat 1 t/m 20
Singel 85, 86
Tulpstraat 32

Planning proefsleuven reconstructie LNT

Contact

Omwonenden ontvangen een brief over het project en de planning. Voor informatie of vragen kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager: Mellanie Dolleman. Bel naar 14 0348 of stuur een e-mail naar bloemenkwartier@woerden.nl.