Aanbesteding

U vindt alle aangekondigde aanbestedingen boven het Europese drempelbedrag op TenderNed en alle opdrachten voor zzp’ers via de Inhuurdesk. U vindt hier ook de algemene inkoopvoorwaarden van de gemeente.

 • TenderNed (openbare aanbesteding)

  U vindt alle aangekondigde aanbestedingen boven het Europese drempelbedrag op TenderNed. TenderNed is hét online platform voor overheidsopdrachten. Bij aanbestedingen onder het Europese drempelbedrag neemt de gemeente zelf contact op met bedrijven óf plaatst de gemeente een opdracht op de Inhuurdesk.

 • Onderhandse Aanbestedingen Civiele Werken

  Als Woerden een bedrijf zoekt voor een enkelvoudig of meervoudig onderhandse opdracht, dan kiest de gemeente een bedrijf dat op de groslijst staat. De groslijst is een overzicht van geïnteresseerde leveranciers en dienstverleners. Wilt u op de groslijst komen voor onderhandse aanbestedingen? Meld uw bedrijf aan via Qfact.

 • Inhuurdesk (externe inhuur)

  Gemeente Woerden huurt soms extern personeel in voor tijdelijke opdrachten. Bent u een zzp’er of detacheringsbureau en wilt u een interim-opdracht uitvoeren voor de gemeente? Schrijf uw bedrijf in op onze Inhuurdesk.

 • Voorwaarden

  pdf, 151kB

  Algemene inkoopvoorwaarden van de gemeente Woerden voor het aanbesteden van producten en diensten.