U bent hier

Nieuws

 • 14-01-2022

  Voor sport, beoefening van kunst en cultuur, contactberoepen, detailhandel en onderwijs in Nederland is vanaf zaterdag 15 januari 2022 weer meer mogelijk. Het kabinet heeft besloten dat winkels, sportclubs, muziekscholen en contactberoepen zoals kappers weer open kunnen.

 • 14-01-2022

  Omwonenden en belanghebbenden hebben hun ideeën over de herinrichting kenbaar gemaakt, wat het college van b&w heeft doen besluiten om af te wijken van het oorspronkelijke ontwerp. In het nieuwe ontwerp komt het wandelpad te vervallen.

 • 13-01-2022

  De Omikron-variant houdt ons stevig in de greep. Meer dan ooit hebben we te maken met uitval van medewerkers die geveld zijn door corona of thuis in quarantaine moeten verblijven.

 • 13-01-2022

  De gemeente Woerden heeft budget beschikbaar voor inwoners die hun wijk willen vergroenen. Met het vergroenen van de wijk, zorgen we er namelijk met elkaar voor dat Woerden minder kans heeft op wateroverlast, minder heet wordt en nog aantrekkelijker om te leven.

 • 11-01-2022

  Buiten is het koud, binnen brandt de houtkachel, pelletkachel of open haard. Helaas is houtrook ongezonder dan veel mensen denken. Het stoken van hout zorgt voor fijnstof in de lucht. Ook wanneer je de rook niet meer ziet.

Pagina's