U bent hier

Nieuws

 • 11-08-2022

  Er geldt een waarschuwing voor blauwalg in recreatieplas Cattenbroek. Blauwalg kan onder andere huidirritatie en maag- en darmklachten veroorzaken. We raden het daarom af hier te zwemmen. Er zijn waarschuwingsborden geplaatst. De waarschuwing geldt ook voor honden.

 • 08-08-2022

  Er is een foutje geslopen in de openingstijden van de milieustraat. Zaterdag 13 augustus is de milieustraat open tussen 8.00 en 13.00 uur. Dit is aangepast in het bericht hieronder.

 • 05-08-2022

  Op zaterdag 6 augustus is de nieuwe Beneluxlaan officieel geopend door wethouder Arjan Noorthoek. Deze nieuwe weg ligt langs het spoor en komt om de nieuwe woonwijk Snel & Polanen te liggen. 

 • 04-08-2022

  Op het kruispunt van de Hollandbaan en de Waardsebaan in Woerden plaatst het Openbaar Ministerie (OM) twee flitspalen. De flitspalen werken in beide richtingen. Over het kruispunt wordt vaak te hard gereden. Ook rijden regelmatig auto’s door rood.

 • 03-08-2022

  Het is zomer! Dat betekent dat de opblaasbare zwembaden, luchtbedden, strandballen en vrolijke opblaasfiguren weer van zolder zijn gehaald. Maar wat als ze lek zijn en je er vanaf wilt? Bij de Milieustraat kunnen deze zogenoemde ‘inflatables’ sinds kort gratis apart worden ingeleverd.

Pagina's