U bent hier

Nieuws

 • 02-06-2020

  Afgelopen weekend zijn de steigers aan het Meer van Annecy afgesloten voor onbepaalde tijd. Juist op het weekend wanneer de terrassen weer open mochten en Woerden zich verheugde op versoepeling van de maatregelen.

 • 02-06-2020

  Iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, kan vanaf 1 juni een afspraak maken om zich te laten testen bij de GGD. Dit is belangrijk om het coronavirus onder controle te houden. U kunt terecht bij één van de testlocaties in de regio Utrecht.

 • 02-06-2020

  Op verschillende bushokjes in Woerden plaatst de gemeente in samenwerking met JCDecaux een aantal groen daken. Wist u dat een groen dak veel water op kan nemen, koelt in de zomer en isoleert in de winter? En het zuivert de lucht.

 • 02-06-2020

  Aan de Knotwilgenlaan in Kamerik zijn de afgelopen jaren volop woningen gebouwd. De gemeente Woerden sluit het project Kamerik Noordoost 2 af met de verkoop van de laatste twee kavels aan de zuidzijde van de Knotwilgenlaan, naast het CPO-project. Het gaat om kavels voor zelfbouw van een vrijstaande woning. De verkoop start op woensdag 3 juni.

 • 02-06-2020

  De coronamaatregelen zijn versoepeld maar ons dagelijks leven blijft er voorlopig anders uitzien dan voorheen. We zijn meer thuis en zoeken onze ontspanning dichter bij huis. Zo maken veel inwoners vaker een wandeling. Opvallend is dat veel mensen de deur uit lopen zonder hun identiteitsbewijs terwijl die wel verplicht is. Vergeet ‘m niet!

Pagina's