Duurzame Mobiliteit

Wij nodigen organisaties uit: wat kunnen we samendoen om het reizen van en naar jouw werklocatie te verbeteren?

In de gemeente Woerden zetten we in op een beter bereikbare en gezondere stad. Daarom starten de Gemeente Woerden, Ondernemingskring Woerden (OKW) en Goedopweg het project Duurzame Mobiliteit Woerden. We brengen in kaart hoe er gereisd wordt in Woerden en waar verbetering mogelijk is. Zo willen we ook uw werkplek nog beter bereikbaar maken.

Meedoen

Deelname is gratis. Via een AVG-proof vragenlijst krijgt u inzicht in de reisgewoonten van jouw organisatie. Hoe reizen medewerkers op dit moment? En wat kunnen we doen om het woon-werk verkeer te verbeteren? Samen zoeken we naar praktische oplossingen. De mobiliteitscoach van Goedopweg helpt u hierbij. Goedopweg is een samenwerking van verschillende overheden in regio Utrecht en kan dit daarom gratis aanbieden. Zie: Goedopweg

Alle bedrijven zijn welkom om deel te nemen, groot of klein. U verbetert niet alleen de mobiliteit voor uw eigen organisatie, maar voor de hele regio. Vraag de gratis scan aan. Zie: Gratis mobiliteitsscan

Wat levert het op?

  • Inzicht in reisgewoonten: gebruik deze gegevens ook voor CO2-rapportages als u meer dan 100 medewerkers hebt. Goedopweg kunt u hier meer over vertellen.
  • Persoonlijk advies van de mobiliteitscoach.
  • Werk samen met de gemeente en lokale ondernemers aan praktische oplossingen.
  • Bied je medewerkers duurzame en gezonde reisopties aan.

Contact

Heeft u vragen? Neem contact op met Rien Tilstra. Stuur een e-mail naar rien@goedopweg.nl of bel naar 0645320039. Rien zal het aanbod persoonlijk toelichten en al uw vragen beantwoorden. 

Meer informatie nodig? Zie: Goedopweg