Proclaimer

De gemeente Woerden doet haar uiterste best informatie actueel en juist te houden. De normen uit de BurgerServiceCode zijn hierbij onze leidraad.

Contact met de gemeente

U vindt de contactgegevens van de gemeente Woerden op onze contactpagina.

Uw melding of tip

U kunt een melding of tip aan de gemeente Woerden online doorgeven. Wanneer u per e-mail reageert wordt uw melding, klacht of tip behandeld conform onze servicenormen.

Copyright

Alle teksten, foto’s, illustraties, lay-out, buttons etc. die op deze website getoond worden zijn copyright van de gemeente Woerden.

Links naar websites van derden

Deze website kan een link aangeven naar 1 of meerdere websites die door andere partijen dan door de gemeente Woerden worden geëxploiteerd. De gemeente Woerden is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie en voor algemeen gebruik. De gemeente streeft ernaar dat alle weergegeven informatie correct en actueel is, maar voor de inhoud kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden en u kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem via e-mail contact op met het webbeheer van de gemeente Woerden: webredactie@woerden.nl.