Voorontwerp bestemmingsplan Willem Alexanderlaan 6 zwembadlocatie Harmelen

Het plan is om 9 geschakelde woningen te realiseren op de locatie Willem Alexanderlaan 6 in Harmelen.

Voor de locatie aan de Willem Alexanderlaan 6 is een voorontwerp bestemmingsplan gemaakt. Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u tijdens de genoemde termijn in de hal van het Stadhuis en bij het Omgevingsloket (alleen op afspraak) inzien. Vanwege de renovatie van het stadhuis is het tijdelijk bezoekadres De Bleek 10. Ook kunt u de stukken vinden op www.woerden.nl > bouwen en verbouwen bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding.

 

Inloopavond maandag 17 juli van 20.00 tot en met 21.30 uur

De inloopavond is in Het Wapen van Harmelen (Dorpsstraat 14). Tijdens deze avond kunt u de plannen bekijken. Ook is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Er is geen vast programma, u kunt binnenlopen wanneer u wilt.

 

Voorontwerp ter inzage

Vanaf donderdag 13 juli t/m woensdag 23 augustus 2017 ligt het voorontwerp bestemmingsplan ter inzage. Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u tijdens de genoemde termijn in de hal van het Stadhuis en bij het Omgevingsloket (alleen op afspraak) inzien. Vanwege de renovatie van het stadhuis is het tijdelijk bezoekadres De Bleek 10. Ook kunt u de stukken vinden onderaan deze pagina.

 

Reactie geven

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen een reactie geven, onder vermelding van 'Voorontwerp bestemmingsplan Willem Alexanderlaan 6’, schriftelijk indienen bij het College van burgemeester en wethouders van Woerden, Postbus 45, 3440 AA Woerden.

Voor het indienen van een mondelinge reactie en voor vragen of meer informatie, kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lindeman via telefoonnummer 14 0348.

 

Bestanden

PDF iconvo, toelichting

PDF iconvo, regels

PDF iconvo, verbeelding

 

PDF iconvoorontwerp bestemmingsplan, met alle bijlagen