Telewerken medewerkers Woerden, Lopik, Ferm Werk, Oudewater

Met telewerken kunt u op afstand werken. Als u wilt gaan telewerken moet u onderstaande stappen doorlopen. 

 Let op!! Als u voor 1 april hebt getelewerkt, dan moet u de Java-cache verwijderen. Dit doet u door te gaan naar: Configuratiescherm - Java - General - Temporary Internet Files - Settings - Delete Files, hier vinkt u alles aan.

Let op 2!! De nieuwste versie van Google Chrome ondersteunt geen Java meer. Wij adviseren Mozilla Firefox aan voor zowel Windows als Macintosh.

 

Eerste keer telewerken/bij een update:

Als u voor de eerste keer gaat telewerken of als u problemen ervaart met telewerken, doorloopt u de volgende stappen: 
  • controleer of u Java hebt geïnstalleerd
  • indien u Java reeds geïnstalleerd heeft, verwijder alle versies hiervan
  • download de laatste versie van de website van Java (let op dat Java de Ask.com toolbar standaard heeft aangevinkt, deze wil u waarschijnlijk niet hebben)

Na elke update/installatie:

  • Ga naar Configuratiescherm - Java - Security - Edit Site List... - Add - https://telewerken.woerden.nl - OK (bij Mac staat dit op een andere plek)
  • Mocht na deze stappen nog geen verbetering zichtbaar zijn, neem dan contact op met de Helpdesk 0348-428899 tijdens werktijden en maak vervolgens gebruik van de Windows of Macintosch hulpprogramma’s om de Helpdesk met u mee te laten kijken op uw pc.

Let op: Regelmatig wordt er nieuwe versies van Java uitgebracht. Dit betekent dat de instellingen van Java naar de standaard worden gebracht als u update en deze moeten worden aangepast.

  

Windows 8

Voor Windows 8 is een extra stap nodig. Download het volgende bestand, pak het uit en voer deze uit. Dit bestand is veilig, ook al geeft je pc dit niet aan:

 

Mac

Verplaats CoRD niet naar een aparte folder, het programma zal anders niet werken.

Om (goed) met de Mac te kunnen Telewerken, hebben we een korte handleiding geschreven. Daarbij adviseren wij voor Mac-gebruikers Mozilla Firefox.

 

Ondersteunde software

Wij ondersteunen Microsoft Windows Vista (SP3), 7 en 8, Mac vanaf 10.7 (Lion).