- uw horecabedrijf moet in het bestemmingplan passen
- uw horecabedrijf moet binnen de kaders van het horecabeleidskader passen
- uw horecabedrijf mag geen negatieve invloed hebben op woon- en leefomstandigheden in de straat waar u zich vestigt
- de aanvrager staat niet onder curatele of bewindvoering
- de eigenaar van het horecabedrijf heeft geen strafblad en boetes en voldoet aan de regels over integriteit. De gemeente vraagt hierover advies bij politie en justitie
- bij het verlenen van de vergunning is de wet Bibob van toepassing
- gaat u voedsel bereiden dan moet u dit melden bij de Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU)
- het is belangrijk dat u zich aan de geldende milieuwetgeving houdt. Zo maken wij samen de omgeving waarin wij wonen en werken nog veiliger, duurzamer en gezonder. In het
informatieblad leest u wat er van u verwacht wordt.
- het is verboden zonder exploitatievergunning open te gaan
Binnen 12 weken ontvangt u een besluit.