Zaterdag 21 mei: Uitvaartmarkt Rijnhof

 rijnhof

Op zaterdag 21 mei is iedereen van harte welkom op de Uitvaartmarkt op het opnieuw ingericht deel van begraafplaats Rijnhof aan Geestdorp 20A in Woerden.

Deze dag kunt u in ontspannen sfeer kennis maken met de verschillende mogelijkheden op uitvaartgebied. De Uitvaartmarkt wordt gehouden van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Inspiratie over afscheid nemen
Na een goed bezochte uitvaartmarkt in 2019, organiseren initiatiefneemsters Nicole Fazzi-Burgers en Karin Horsting dit jaar opnieuw een Uitvaartmarkt. Nicole en Karin zijn allebei zelfstandig uitvaartondernemer in Woerden. Beiden willen graag aan Woerden en omgeving laten zien wat er mogelijk is op uitvaartgebied. In het park staan zo’n vijftig kraampjes met de meest uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van uitvaarten. Denk daarbij aan de Rouwbakfiets, Kleur je kist, de mooiste urnen, de uitvaartbus, afscheidsfotografie, gedenkstenen, prachtige rouwbloemstukken, et cetera.

En aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht, zij kunnen onder begeleiding knutselen op de markt. De entree voor deze markt is gratis en bij vertrek krijgt iedere bezoeker een inspiratie-bewaarboekje mee.

Begraafplaats Rijnhof
Er is gekozen om de Uitvaartmarkt te houden op begraafplaats de Rijnhof. Onlangs is het zuid deel van de begraafplaats opnieuw ingericht met ruimte voor natuurlijk begraven. Hier is ook een plek gemaakt voor het begraven en herdenken van te vroeg geboren kindjes.

De medewerkers van de begraafplaats zijn de hele dag aanwezig met een kraam om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Ideeën zijn ook welkom.

Programma
Voor het hele programma en een overzicht van alle exposanten, gaat u naar de website www.uitvaartmarktwoerden.nl  

Niet te missen:
12.00 Optreden Joris Linssen & Caramba

13.30 Bijzondere Woerden-onthulling door burgemeester Molkenboer

15.00 Pastor Janneke Stam en dominee Joost Schelling met elkaar in gesprek