Woont u in het Staatsliedenkwartier?

14 mei is hier een avond vol informatie over energiezuinig wonen, zoals…

… over isoleren, zonnepanelen, infraroodpanelen, zuinige apparatuur, ledverlichting, warmtepompen, vergroenen van tuinen en de wijze waarop dit betaalbaar kan zijn. Na een korte inleiding is een aantal workshops te volgen. Na afloop kunt u onder het genot van een drankje nog even doorpraten over de mogelijkheden.

De avond wordt georganiseerd door Het Wijkplatform Staatsliedenkwartier en burgerinitiatief DuurzaamWoerden. Zij geven informatie over de stappen die u kunt zetten om u woning energiezuiniger te maken. Er zit ongetwijfeld iets voor u bij!

Wanneer:           Dinsdag 14 mei
Waar:                   Careyn Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50
Hoe laat:             19.30 uur – 22:00 uur

Zie hier ook het Facebookevent van DuurzaamWoerden: https://business.facebook.com/events/575649149587421/

Werken aan een CO2-neutrale gemeente is een opgave die we samen aan moeten pakken. Gemeente Woerden is heel blij met de initiatieven en ondersteunt de organisatie van deze informatieavond.