Woerdense vlag gehesen tijdens officiële opening gemeentehuis

Woensdag 12 juni werd het gemeentehuis officieel geopend door de commissaris van de Koning Hans Oosters. Hij deed dat door onder meer de nieuwe Woerdense vlag te hijsen.

Felicitaties en bewondering

De felicitaties vloeiden rijkelijk tijdens speeches van de commissaris van de Koning, de burgemeester en bij de renovatie betrokken partners. Felicitaties voor allen die samen hebben gewerkt een het nieuwe gemeentehuis. Een duurzaam, transparant en toegankelijk gemeentehuis en een gemeentehuis waar inwoners van onze gemeente zich thuis voelen om zaken met de gemeente te bespreken, te regelen én om met hen samen te werken. Dit alles werd mooi samengevat in een gedicht van stadsdichter Helga Huisjes, die zij voordroeg tijdens de officiële opening. Ook werd de Woerdense vlag getoond aan alle aanwezigen. De vlag, die de verbondenheid tussen Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld symboliseert, werd vervolgens in de mast gehesen door de commissaris van de Koning en burgemeester Victor Molkenboer.

Opening voor inwoners

Op zaterdag 15 juni is van 11.00 tot 15.00u de Open Dag voor inwoners van de gemeente Woerden. Deze feestelijke dag is gevuld met leuke en interessante activiteiten voor jong en oud. Het programma ziet u hier.