Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Winnaar vuurwerkactie

Vuurwerkopruimactie

We zoeken nog een winnaar!

Veel inwoners van de gemeente Woerden begonnen het nieuwe jaar schoon. Na de jaarwisseling ruimden zij op straat vuurwerkafval op. Het afval werd op 2 januari ingeleverd bij de Milieustraat in Woerden en Bemmel Container Service in Harmelen. De opbrengst? 542 zakken vol vuurwerkafval!

De meeste prijswinnaars van de vuurwerkopruimactie hebben zich inmiddels gemeld. We zoeken nog 1 winnaar. Heb jij onderstaand lotnummer? Neem dan vóór vrijdag 12 januari contact op met de gemeente. Bel telefoonnummer 14 0348 of mail naar infopagina@woerden.nl. Geef aan welk lotnummer je hebt en met hoeveel personen je naar de prijsuitreiking komt.

Winnaar

Roze 373

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking is op woensdag 17 januari om 15.00 uur bij het Stadserf, Pijpenmakersweg 4 in Woerden.

Foto: RTV Utrecht/ Kees Hoogendijk