Wethouder Tymon de Weger opgenomen in het ziekenhuis

Wethouder Tymon de Weger

Vanochtend bereikte ons het bericht dat wethouder Tymon de Weger vannacht na een lichte hersenbloeding is opgenomen in het ziekenhuis. Hij moet daar in elk geval een aantal dagen blijven.

Burgemeester Victor Molkenboer: “We zijn erg geschrokken van dit bericht en hopen dat hij snel herstelt. Tymon staat op het punt om met pensioen te gaan. Het is heel verdrietig dat dit hem nu juist in zijn laatste week als wethouder treft. We gaan ervan uit dat we na de vakantie met hem zijn afscheid als wethouder en dat van George Becht kunnen vieren.”

Afscheidsreceptie gaat niet door

Voor morgen, 24 juni 2022, stond een afscheidsreceptie voor George Becht en Tymon de Weger gepland. In overleg met alle betrokken is besloten om deze te verplaatsen naar een moment na de zomer.

Beterschapswens

We kunnen ons voorstellen dat u na dit bericht een beterschapswens wilt sturen. Dit kan digitaal via bestuurssecretariaat@woerden.nl of per post naar Gemeente Woerden, t.a.v. Tymon de Weger, Blekerijlaan 14, 3447 GR Woerden. In het gemeentehuis is een postbus geplaatst. Hier kunt u uw beterschapswens ook in doen.