Weekmarkt in nieuw jasje

Veel mensen bezoeken elke woensdag de gezellige Woerdense Markt in het centrum. De weekmarkt is onlangs in een nieuw jasje gestoken: de paden zijn breder en een aantal kramen is verplaatst. De feestelijke heropening vindt plaats op 12 juni.

De paden zijn verbreed; handig voor de doorgang van kinderwagens, rolstoelen en scootmobiels. Ook zijn diverse kooplieden verhuisd naar een ander plekje. Bliss cards hobby & kaarten gaat een plek innemen op de hoek bij Breuren, tegenover Berry met zijn dameskleding. Freek's broodjes & banket is naar het pad tegenover de Hema verhuisd. Ook Jef met ondergoed, Mooi bloemen en Brouwer groente & fruit zijn te vinden op een nieuwe plek.

 

Op woensdag 12 juni zetten we de markt flink in het zonnetje! Alle klanten krijgen een presentje, er is een verloting en live muziek. Komt u ook een kijkje nemen op de vernieuwde markt? U bent van harte welkom!


De Woerdense warenmarkt vindt elke woensdag op het Kerkplein plaats van 8.00 uur tot 13.00 uur. Elke zaterdag bent u van 8.00 – 17.00 uur welkom op de Woerdense Streekmarkt.