Wat zou jij als jongere doen om energie duurzaam op te wekken in Woerden?

Zonnepanelen in een weiland of op daken van huizen? Windmolens op een bedrijventerrein of in een weiland? Een trui aantrekken of de verwarming hoger zetten? Met het OV in plaats van de auto? En zou je die verre vliegvakantie laten schieten?

Dit zijn slechts een paar keuzes die er te maken zijn. Er zijn er nog veel meer! Denk mee over hoe we in gemeente Woerden om moeten gaan met duurzame energie. Samen met andere jongeren gaan we op 22 november ideeën uitwisselen en bespreken hoe we Woerden duurzamer kunnen maken. Met een hapje, drankje, muziekje en de nieuwste tools en visuals om je ideeën te visualiseren. Zien we je daar?

Wat: Denk mee over duurzame energie in Woerden

Voor wie: Jongeren (16 t/m 25 jaar)

Wanneer: Vrijdag 22 november

Hoe laat: 19.00 – 22.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur

Waar: Gemeentehuis Woerden, Blekerijlaan 14

Aanmelden: kan via deze link. (verplicht!). Nodig ook je vrienden en vriendinnen uit!

Watt Nou
Deze avond is onderdeel van de campagne ‘Watt nou! Jongeren over energie’. Dit is een initiatief van 12 Utrechtse gemeenten, de provincie Utrecht en de NMU om jongeren, in de leeftijd van 16 tot 25 jaar, te betrekken bij de overgang naar duurzame energie. Praat mee over je eigen toekomst!