Wat vindt u het waardevolst voor Woerden?

Praat mee op 18 februari!

Wat weegt zwaarder voor u: het landschap van het Groene Hart of de bereikbaarheid? Of staat de levendigheid van de kernen voorop? Laat uw stem horen tijdens het publieke debat op dinsdag 18 februari. Aan de hand van prikkelende stellingen gaan we met elkaar in debat over wat we het meest waardevol vinden voor onze gemeente. Het programma is van 19.30 tot 21.00 uur in het Futura College, Abeellaan 2 in Woerden. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar.

 

Het publieke debat vormt tevens de afsluiting van de participatie over de waarden van Woerden. De afgelopen twee weken hebben we hierover vele gesprekken gevoerd op straat. Ook was er een online enquête.

 

Op weg naar de omgevingsvisie

De gesprekken en de enquête zijn een voorbereiding op de Omgevingsvisie die we later dit jaar samen met u gaan opstellen. We staan daarbij voor belangrijke keuzes over ruimtegebruik: hoe moet Woerden er in 2040 gaan uitzien? Denk aan ruimte voor wonen, water, milieu, natuur, landschap, verkeer en vervoer, infrastructuur en cultureel erfgoed.

Meer weten? Zie www.woerden.nl/inwoners/omgevingsvisie.

 

Aanmelden debat

Fijn als u zich aanmeldt. Dit kan bij Kasper van de Langenberg (projectsecretaris), via e-mail langenberg.k@woerden.nl of via ons algemene telefoonnummer 14 0348.