Verkeershinder Boerendijk

Kruispunt Boerendijk-Chrysantstraat

Van 16 april tot en met 4 mei worden de verkeerslichten op het kruispunt Boerendijk-Chrysantstraat vervangen. Dit zorgt voor verkeershinder.

Nieuwe verkeerslichten zijn noodzakelijk omdat de huidige verkeerslichten niet lang meer meegaan. Een nieuwe installatie zorgt ook voor een betere doorstroming op dit drukke kruispunt.

Verkeershinder

Het is helaas niet te voorkomen dat de werkzaamheden overlast geven. Doorgaand verkeer krijgt daarom het advies de omleidingsroute te volgen. Deze is met borden aangegeven. Het kruispunt blijft wel in gebruik en door de inzet van verkeersregelaars gebeurt dit veilig.

Waarom duurt het werk zo lang?

Het werk is behoorlijk ingrijpend. Naast nieuwe lantaarns en een nieuwe verkeersregelinstallatie zijn er bijvoorbeeld ook graafwerkzaamheden nodig om alle kabels te kunnen vervangen. Verder komen er nieuwe detectielussen in de weg die de doorstroming helpen verbeteren.

Installeer de BouwApp!

Via 'de BouwApp' blijft u op de hoogte. Steeds als er nieuws is, krijgt u een melding op uw smartphone of tablet. Ook vragen of klachten kunt u kwijt in de app. Het werkt als volgt:
- Download gratis 'de Bouwapp' in de appstore (Google, Apple of Windows)
- Ga naar 'zoek project'
- Zoek op 'Vervanging kruispunt Boerendijk / Chrysanstraat'
- Selecteer project
- Klik op 'Toevoegen aan favorieten'