Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Verhalen gezocht

 woerdenwijzer

WoerdenWijzer is op zoek naar verhalen van inwoners voor op de website. Heeft u nog een verhaal?

Verhalen van mantelzorgers, ouders met vragen over opvoeden, inwoners die hun schulden hebben aangepakt, mensen die vrijwilligerswerk doen, Woerdenaren die zich  eenzaam voelen of bijvoorbeeld hulp krijgen bij het zelfstandig wonen.

De website WoerdenWijzer.nl wordt vernieuwd. We bouwen een website waar u snel en gemakkelijk antwoord vindt op een ondersteuningsvraag op het gebied van welzijn, zorg, opvoeden en opgroeien, werk en inkomen. De website biedt binnenkort veel  informatie, een sociale kaart en een online ondersteuningsplan.

Waar zijn de verhalen voor nodig?

Uit ons gebruikersonderzoek kregen we de vraag om echte verhalen van Woerdenaren op de site te plaatsen. Interviews waarin mensen vertellen hoe zij hun ondersteuningsvraag hebben aangepakt. Verhalen die het gevoel  geven er niet alleen voor te staan, en nieuwe invalshoeken bieden om zelf actief aan de slag te gaan.

Kom ik dan met naam en toenaam op de site?

Als u met uw verhaal andere inwoners wilt helpen, houden we uiteraard rekening met uw privacy. Uw verhaal kan onder een fictieve (andere) naam en met een andere foto op de site worden geplaatst. 

Verhaal aanmelden

Wilt u uw verhaal delen? Stuur dan een mail naar stadhuis@woerden.nl o.v.v. ‘Verhalen gezocht!’. Vermeld in de mail uw naam en telefoonnummer.