Verbouwplannen en kijkt u naar energiebesparende maatregelen?

Doe inspiratie op: Leo en Marijke wonen energiezuinig in een omgebouwde werkplaats. Lees hun verhaal en hoor meer tijdens de Duurzame Huizen Route.

‘Ruim 5 jaar geleden hebben we het verbouwd. Daarbij bleef alleen het geraamte van de werkplaats staan en zo konden we zelf een indeling maken. We kozen voor gelijkvloers en helemaal ‘groen’’ vertelt Leo. Het verhaal van Leo en Marijke is vandaag te lezen in de Woerdense Courant.

Wilt u inspiratie opdoen om uw huis energiezuiniger te maken? Op 2 en 9 november vindt de 7e editie van de Nationale Duurzame Huizen Route weer plaats. Tijdens deze twee dagen stellen gastvrije huiseigenaren hun huis open voor geïnteresseerde bezoekers. Een unieke mogelijkheid om een grote variatie aan woningen en maatregelen te bekijken en woonverhalen van bewoners uit de eerste hand te horen. Het huis van Leo en Marijke is te vinden op het platform. Hun huis is niet geopend tijdens deze editie, maar u kunt wel online vragen stellen. Kijk voor meer informatie op www.duurzamehuizenroute.nl/woerden

Lees het hele interview in de Woerdense Courant of hieronder