Update kruising Hollandbaan/Waardsebaan

 Nieuwe situatie kruising hollandbaan-waardsebaan

De huidige omleiding op de kruising Hollandbaan-Waardsebaan blijft nog van kracht tot en met 20 december. Aansluitend is van 20 december tot 13 januari het kruispunt in alle richtingen open; de aannemer werkt in die periode niet.

Op 13 januari starten de werkzaamheden aan het weggedeelte tussen de kruising Hollandbaan/Waardsebaan en spoorviaduct 't Vinkje. Er gelden dan nieuwe omleidingen. Meer informatie daarover volgt.

Het gaat hier om een iets aangepaste planning. In de oorspronkelijke planning stond dat de nieuwe omleidingen al voor de kerstvakantie zouden ingaan. De huidige verkeersmaatregelen veroorzaken echter minder verkeershinder tot de Kerst dan de eerder geplande maatregelen.

Op schema

De werkzaamheden lopen nog steeds op schema. Eind december kunnen de nieuwe verkeerslichten op de kruising worden aangesloten en is er nieuwe bewegwijzering. Oplevering van de gehele kruising is te verwachten eind maart 2020.

Doorstroming Woerden-West

De werkzaamheden zijn nodig om de doorstroming, leefbaarheid en veiligheid in Woerden-West te verbeteren. In de loop van 2020 volgen ook aanpassingen aan de Boerendijk/Jozef Israëlslaan (gedeelte Leidsestraatweg-Rembrandtlaan).

Meer weten? Download de app

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u kijken op de gratis app Van Wijk Projecten.