Tweede bijeenkomst herontwikkeling winkelcentrum Tournoysveld

Winkelcentrum Tournoysveld

Op donderdag 7 juli is er opnieuw een bijeenkomst voor omwonenden en andere belanghebbenden over de herontwikkeling van winkelcentrum Tournoysveld.

De eigenaar van winkelcentrum Tournoysveld, Kerckebosch, neemt het initiatief voor vernieuwing van het winkelcentrum. Met aandacht voor een eigentijdse uitstraling, een verbeterde openbare ruimte met meer groen, toegankelijkheid voor voetgangers, fietsers en auto's, veiligheid én de toevoeging van 133 huurwoningen. Tijdens een eerste bijeenkomst in april hebben veel wijkbewoners hun wensen, behoeften en reacties kenbaar gemaakt. Graag nodigen Kerckebosch en de gemeente u nu uit voor een tweede bijeenkomst.

Wanneer? donderdag 7 juli 2022
Hoe laat? 18.00-21.00 uur (op aanmelding)
Waar? Kruiskerk, Mesdagplein 4

Informatiemarkt

Net als de vorige keer is de bijeenkomst in de vorm van een informatiemarkt. Ook werken wij weer met tijdsloten. Dat betekent dat u na aanmelding wordt ingedeeld voor een bepaalde tijdsperiode. Zo is er alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden

Wilt u erbij zijn? Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.tournoysveld.nl.

Heeft u geen e-mailadres? Bel dan voor aanmelding met het betrokken communicatiebureau Dietz via 030-293 43 99.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze bijeenkomst lichten wij toe hoe wij zijn omgegaan met de eerder opgehaalde reacties. Ook kunt u schetsontwerpen bekijken. Deze zijn gemaakt op basis van onderzoeken, aandachtspunten die de gemeente heeft meegegeven en de inbreng vanuit de buurt. Wij zijn benieuwd naar uw reactie en gaan weer graag met u in gesprek.