Thema-avond over energietransitie in Molenvliet

Wijkplatform Molenvliet is actief op de inzet van de energietransitie. In dat kader organiseert zij op woensdag 12 juni een informatieavond over "Energie uit de zon".

Tijdens de avond zijn er presentaties en krijgt u antwoord op uw vragen over warmtepanelen (buffervat) en (collectieve) zonnepanelen. Ook hoort u waar u op moet letten bij de aanschaf of huur van panelen. Plaats zonnepanelen en u kunt daarmee direct besparen op uw maandelijkse energiekosten. Ook voor huurders van GroenWest met een eigen dak is de avond interessant. Toegang is gratis.

Wanneer: Woensdag 12 juni a.s.

Aanvang: 20.00 uur.

Waar: Wijkcentrum - Stromenlaan 132a

Dit is een bericht van Wijkplatform Molenvliet. Werken aan een CO2-neutrale gemeente is een opgave die we samen aan moeten pakken. De gemeente is heel blij met de initiatieven en ondersteunt de organisatie van deze informatieavond.