Raadzaal gemeentehuis decor van elfde editie Beursvloer Woerden

Op maandag 7 oktober vindt de elfde editie van Beursvloer Woerden plaats. Dit jaar is burgemeester Molkenboer gastheer en is de raadzaal in het nieuwe gemeentehuis het decor van het succesvolle ontmoetingsevenement.

Op de Beursvloer wordt gehandeld in diensten, mensen, middelen, kennis en kunde door onder anderen bedrijven, scholen, vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties. Elk jaar nemen zo'n 100 bedrijven, serviceclubs, scholen, vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties deel aan de beursvloer. Zij ontmoeten elkaar in informele sfeer en maken een match. Belangrijk om te weten: geld is taboe! Vraag en aanbod betreffen uitwisseling van kennis, netwerken, materiaal, faciliteiten, creativiteit en helpende handjes.

Tegenprestaties

Vindt u tijdens de Beursvloer een match? Zorg dan altijd voor een tegenprestatie waar de partij waar u mee matcht ook blij van wordt! Denk aan een clinic van uw sportvereniging voor medewerkers van het bedrijf waarmee u matcht of tekeningen van schoolkinderen als ontwerp voor (bedrijfs)kerstkaarten. Wees creatief en wees reëel!

Aanmelden

U kunt uw organisatie aanmelden en uw vraag en aanbod opgeven via www.beursvloerwoerden.nl. Aanmelden voor de voorbereidende workshop op maandagavond 23 september kan ook via de website. Meer informatie over deze workshop vindt u op de website.

 

Maandag 7 oktober 2019, 16.00 – 18.00 uur
Gemeentehuis Woerden, Blekerijlaan 14, Woerden