Pilot: persoonlijke energieregisseur voor verduurzamen eigen huis. Meld u uiterlijk 8 december aan

Bent u van plan uw huis te verduurzamen en zoekt u onafhankelijk advies? Dan is de pilot met energieregisseurs van de NMU iets voor u!

De regisseur adviseert over verduurzamen van uw huis, geeft overzicht van de mogelijkheden en biedt hulp tijdens de uitvoering. De energieregisseurs zijn onderdeel van de pilot ‘verduurzaming bij particuliere woningeigenaren versimpelen’ van het samenwerkingsverband tussen de Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU), Energiepaleis, Hogeschool Utrecht, TNO, Energie-U, Essense, JMA, Sustainomy en Wendel. 

Bent u eigenaar en bewoner van een huis (geen onderdeel van een VvE)? Dan kunt u zich aanmelden.
Gemeente Woerden ondersteunt deze pilot en geeft daarom een bijdrage van €125,- per advies. De kosten bedragen tijdens de pilot daardoor €150,- per huis (voor een advies ter waarde van €275,-). Er is plek voor 10 adviezen. In deze pilot neemt u deel aan het onderzoeks- en testprogramma (vragenlijst, telefonisch interview, uitnodiging voor bijeenkomst intervisiegroep).

Aanmelden kan tot en met zondag 8 december via Katrin Larsen van de NMU: 06 380 80 823 of via k.larsen@nmu.nl. Meer informatie kunt u lezen op www.nmu.nl/verduurzamen-met-regisseurs.

UPDATE: de 10 plekken zijn vol. U kunt zich nog wel aanmelden voor de pilot tegen de volledige prijs.