Nieuwe verwijsborden parkeergarages

 Bestaand bord Castellum

Op maandag 18 en dinsdag 19 maart worden er in de binnenstad nieuwe borden geplaatst die verwijzen naar de parkeergarages Castellum en Defensie-eiland.

De nieuwe borden hebben een modernere uitstraling en meer mogelijkheden dan de huidige verwijsborden. Zo kunnen ze het aantal vrije parkeerplaatsen in de garage aangeven of het geheel afsluiten van een parkeergarage. Tijdens de werkzaamheden kan tijdelijk een stoep of fietspad (deels) geblokkeerd zijn. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat het verkeer veilig doorgang krijgt.

Nieuw: verwijsbord op Prins Hendrikkade

De huidige verwijsborden naar parkeergarage Castellum zijn aan vervanging toe. Daarnaast is onlangs de nieuwe parkeergarage Defensie-eiland geopend, waar nu nog niet naar wordt verwezen. Op twee bestaande locaties (Wilhelminaweg en Oostdam) komen twee verwijsborden te hangen: één naar parkeergarage Castellum en één naar Defensie-eiland. De overige borden die vervangen worden, verwijzen alleen naar Castellum. Nieuw is een bord op de Prins Hendrikkade, dat verwijst naar parkeergarage Defensie-eiland.