Nieuwe intermediair vastgoed binnenstad

Cisca Griffioen nieuwe intermediair vastgoed binnenstad

De Woerdense ondernemer Cisca Griffioen is verkozen tot nieuwe intermediair vastgoed binnenstad. Vanaf 1 januari zal zij de bemiddeling op zich nemen tussen ondernemers, pandeigenaren en gemeente om zo de binnenstad vitaal te houden.

Tot die tijd loopt zij mee met Gerard Kremers, de huidige intermediair. Hij heeft aangekondigd eind dit jaar zijn werkzaamheden te zullen neerleggen.

Cisca komt als 'intermediair retail vastgoed binnenstad' te werken in opdracht van BIZ-vereniging Stadshart, de Vastgoedvereniging Binnenstad en de gemeente Woerden. Richard Stouthart (Stadshart): "Wij hebben Cisca leren kennen als een vrouw die energiek aan de slag wil met de Woerdense binnenstad. Omdat zij zelf ook ondernemer is, kan zij zich verplaatsen in de leefwereld van retail en horeca. Als geboren Woerdense weet zij wat er in Woerden speelt en waar behoefte aan is." Zij heeft diverse functies als accountmanager vervuld en de opdrachtgevers hebben dan ook alle vertrouwen in haar kwaliteiten om mensen met elkaar te verbinden. "We zien er naar uit om gezamenlijk het stadshart nog mooier, aantrekkelijker en gastvrijer te maken!"

Wethouder George Becht (binnenstad): "Voor de leefbaarheid van Woerden is het van belang dat de juiste winkel- of andere commerciƫle voorziening op de juiste plaats komt in de binnenstad. Dat gaat beslist niet vanzelf. Gerard Kremers heeft de afgelopen jaren bewezen dat actief bemiddelen enorm kan helpen om leegstand te voorkomen. Ik ben erg blij dat we met Cisca Griffioen een waardige opvolgster voor hem hebben gevonden."