Molenbuurt op de schop

Wethouder Ivo ten Hagen in de Molenbuurt

De Molenbuurt in Harmelen ondergaat een reconstructie.

Alle straten (Paltrokmolen, Walmolen, Wipmolen, Bergmolen en Standerdmolen) worden opgehoogd  en voorzien van nieuw straatwerk. Er komt nieuwe verlichting en het groen krijgt een andere invulling.

In de Wipmolen is het bestratingswerk in volle gang. Wethouder Ivo ten Hagen, openbare ruimte, nam gister een kijkje bij het werk. De planning is om voor de bouwvakantie klaar te zijn met de totale reconstructie. De aanplant van de nieuwe bomen (groen) vindt in het najaar plaats.

Meer informatie

U kunt de werkzaamheden volgen via de BouwApp. Download de BouwApp in de appstore en meld u aan voor het project ‘Reconstructie Molenbuurt fase 2, Harmelen’. In de app plaatst de aannemer BunnikGroep regelmatig berichten en foto’s met actuele informatie over het werk en de planning.

Vragen

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Alexandra Braas van BunnikGroep via telefoonnummer 06 38106938 of e-mail molenbuurt@bunnikgroep.nl. Of stel uw vraag iedere dinsdag tijdens het inloopuur, van 15.00-16.00 uur in de keet van de BunnikGroep aan de Paltrokmolen.

Foto-onderschrift: Wethouder Ivo ten Hagen in de Molenbuurt (Wipmolen)