Maatregelen doorstroming Hollandbaan

Kleine verkeersmaatregelen voor meer veiligheid

De gemeente heeft maatregelen genomen om de doorstroming bij de kruising Hollandbaan/Waardsebaan te verbeteren. Mede door werkzaamheden was de situatie afgelopen dagen problematisch.

Om de doorstroming te bevorderen, is de situatie op de kruising Hollandbaan/Waardsebaan aangepast. Verkeer komend vanaf de rotonde met de zuidelijke randweg/'t Vinkje kan op de kruising Hollandbaan/Waardsebaan momenteel weer rechtsafslaan richting de Boerendijk. Het streven is deze afslag zo veel mogelijk open te houden. Donderdag 16 januari is dit vanwege freeswerkzaamheden helaas niet mogelijk, dan kan deze afslag pas voor de avondspits open.

De gemeente verwacht dat deze maatregel de situatie voldoende verbetert. We blijven dit de komende dagen monitoren.