Kom langs: Duurzame Huizen Route in Woerden 2 en 9 november

Duurzame Huizen Route

Steeds meer mensen willen aan de slag met duurzaamheid in hun woning. Bijvoorbeeld om geld te besparen, het comfort in huis te verhogen of bij te dragen aan een beter milieu. Maar waar te beginnen?

Op zaterdag 2 november en op zaterdag 9 november is er de unieke kans om duurzaam wonen in de praktijk te ervaren én vragen te stellen aan ervaringsdeskundigen. In heel het land openen verschillende huiseigenaren van duurzame huizen hun deuren tijdens de 7e editie van de Duurzame Huizen Route. Ook Woerden doet weer mee.

Kom op bezoek

Neem een kijkje in het huis van mede-Woerdenaren die duurzame en energiebesparende maatregelen hebben genomen. Ze geven rondleidingen, delen ervaringen aan de keukentafel en natuurlijk is er ruimte voor vragen zoals: ‘Wel of geen spouwmuurisolatie?’, ‘Hoe bevalt aardgasvrij wonen?’ en ‘Hoeveel geluid maakt jullie warmtepomp?’ Hiermee kunt u goede ideeën opdoen voor uw eigen huis.

Aanmelden 

Komt u ook langs? Aanmelden kan  via  www.duurzamehuizenroute.nl/woerden voor een bezoek op 2 of 9 november 2019. Naast dat verduurzamen van de woning bijdraagt aan een beter milieu en besparing oplevert, is in veel woonverhalen terug te horen dat het wooncomfort enorm toegenomen is. Uit het jaarlijkse onderzoek van de Duurzame Huizen Route onder de bezoekers blijkt dat 86% van de bezoekers de opgedane kennis wil toepassen in hun eigen woning. Dus geef ogen en oren de kost en kom langs tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november.

Uw ervaring delen?

Heeft u duurzame en energiebesparende maatregelen genomen in huis en wilt u daarover vertellen? Het aanmelden van uw huis kan via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden.
Winactie

Zowel de bezoekers als de opengestelde huiseigenaren maken kans op een weekend weg in België. Bed & Breakfast ‘Het Natuurlijk Genot’ biedt hun gasten tijdens het verblijf dé ecologische beleving en steunt het initiatief van de Duurzame Huizen Route.