Inloopavond woningbouw Harmelen

De firma Kwakkenbos, tennisvereniging Triaq, CPO Amaliahof, KMN Kind&Co en de gemeente Woerden werken samen aan bouwplannen voor Harmelen. De direct omwonenden zijn hierover al bijgepraat. Graag informeren wij tijdens een inloopavond samen met onze partners ook alle andere geïnteresseerden over de plannen.

Om welke plannen gaat het?

Het betreft de bouw van 17 woningen op de Willem Alexanderlaan 4 en 6, de verhuizing van Nijntje Pluis naar een nieuw gebouw op tennispark Triaq, de verduurzaming van het bestaande clubhuis en de aanleg van een beweegpark. GroenWest wordt betrokken bij de bouw van huurappartementen op de Willem Alexanderlaan 2. Op de plek van het voormalig gemeentehuis op de Raadhuislaan 1 worden koopappartementen gebouwd, waarvoor nog een partij moet worden geselecteerd.

Wat kunt u deze avond verwachten?

Tijdens deze avond informeren wij u over de plannen, de planning en uw mogelijkheden tot inspraak. Ook kunt u diverse impressies bekijken. U kunt op elk gewenst moment binnenlopen.

Wanneer? Maandag 24 juni 2019

Hoe laat? 19.00 – 20.30 uur