Inloopavond Snellerpoort en uitbreiding winkelcentrum

 Vogelvlucht Snellerpoort

Voor het woongedeelte van Snellerpoort en de uitbreiding van winkelcentrum Snel en Polanen is een bestemmingsplan in voorbereiding. Graag nodigen wij u uit voor een inloopavond hierover.

Snellerpoort moet een levendige, 21e-eeuwse stationsbuurt worden. Een stedelijke wijk met circa 800 woningen, waar water en groen een hoofdrol spelen en die goed verbonden is met het centrum van de stad. Onderzocht wordt ook of het winkelcentrum kan worden uitgebreid met een extra supermarkt, circa 100 woningen en een gebouwde parkeergarage. Om dit mogelijk te maken, zijn twee bestemmingsplannen in voorbereiding. Graag informeren wij u hierover tijdens een inloopavond.

Wanneer?        Woensdag 11 december 2019
Hoe laat?         18.30 – 20.30 uur (inloop)
Waar?              Basisschool De Regenboog, Kallameer 2, Woerden

Wat kunt u verwachten?

U kunt de voorontwerp bestemmingsplannen inzien en hier vragen over stellen. Ook kunt u zien welke bouwvlakken er zijn en wat de bouwmogelijkheden zijn. Let op: er zijn nog geen plannen of tekeningen van de woningen, omdat er nog geen ontwikkelaar is geselecteerd en nog geen kavels zijn verkocht. Er is geen vast programma, u kunt binnenlopen wanneer u wilt.

Inzien en reageren

De voorontwerp bestemmingsplannen liggen ter inzage van donderdag 5 december 2019 tot en met woensdag 15 januari 2020. Meer informatie hierover leest u bij de Bestemmingsplannen in voorbereiding.