Inloopavond bestemmingsplan voormalig Pels-terrein

Op donderdag 16 mei organiseren gemeente Woerden en ontwikkelaar Synchroon B.V. een inloopavond over het bestemmingsplan "Herontwikkelingslocatie Witt". Dit betreft het voormalig Pels-terrein in het Staatsliedenkwartier. U kunt binnenlopen tussen 18.30 en 21.00 uur in Kapel Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50.

Wat kunt u verwachten?

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan inzien en het voorlopig ontwerp van de locatie bekijken. Ook is er alle gelegenheid om vragen te stellen en uw reactie te geven.
Let op: er is nog geen verkoopinformatie aanwezig!

Waarom dit bestemmingsplan?

Het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van 106 tot 117 woningen mogelijk op deze locatie. Het gaat om circa 40 middelgrote en grotere rijwoningen en 67 appartementen, waarvan 26 in de categorie goedkope koop. De overige 41 appartementen vallen in de duurdere categorie├źn.

Groen stedelijk wonen

Uitgangspunt is een stedelijke woonomgeving met een aantrekkelijke groene buitenruimte. Auto's staan grotendeels uit het zicht en er is een prettige fiets- en wandelroute naar het station. Duurzaamheid krijgt vorm door onder andere aardgasvrij bouwen, natuur-inclusief bouwen en het toepassen van zonnepanelen. Meer info: nieuwbouwwoerden.nl.