Herstelwerkzaamheden zuidelijke randweg Woerden

Op 7 en 8 juni voert aannemer Roelofs reparatiewerkzaamheden uit op de Burgemeester Van Zwietenweg (N420, zuidelijke randweg) tussen Woerden en Nieuwerbrug. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden moet de weg worden afgesloten voor doorgaand verkeer.

De werkzaamheden betreffen het herstellen van een scheur over een lengte van ongeveer 250 meter die is ontstaan door zetting van de bodem. Met nieuw asfalt wordt het hoogteverschil van ruim 2 cm opgelost.

Wegafsluiting en bereikbaarheid

Vanaf vrijdagavond 7 juni 20.00 uur tot zaterdagavond 8 juni 21.00 uur is de Burgemeester Van Zwietenweg tussen de Parallelweg West (ter hoogte van Van Ooijen) en Nieuwerbrug afgesloten voor doorgaand verkeer.
• Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de A12.
• De volkstuinen en Van Ooijen blijven bereikbaar. Dit staat ter plaatse aangegeven waarbij het betreffende bestemmingsverkeer wordt begeleid door verkeersregelaars.

Meer informatie op de website van Provincie Utrecht.