Heeft u het Duurzaamste Huis van Nederland?

De Nationale Duurzame Huizen Route gaat deze zomer weer op zoek naar het Duurzaamste Huis van Nederland. Alle huiseigenaren die hun woning hebben verduurzaamd, kunnen deze aanmelden op de website en meedoen met de verkiezing. 

Trotse huiseigenaren in heel Nederland kunnen zich tot 8 september 2020 aanmelden voor de verkiezing via duurzamehuizenroute.nl/verkiezing. Staat uw woning nog niet op de website? Meld dan eerst uw woning aan als voorbeeld. Een deskundige jury neemt de inschrijvingen vervolgens door en kiest per categorie een winnaar. De categorieën zijn bepaald op basis van bouwjaar en woonoppervlakte. De jurywinnaars worden bekend gemaakt op het feestelijke (online) verkiezingsevent op 20 november 2020.

De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de Volksbank, de provincies Drenthe, Friesland, Gelderland en Zeeland. 

De Nationale Duurzame Huizen Route

Gemeente Woerden ondersteunt de Nationale Duurzame Huizen Route: een onafhankelijk platform waar huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam bouwen en wonen delen. Zo zijn hun woningen een bron van inspiratie en informatie voor mensen die zelf aan de slag willen met hun huis. 

Voor meer informatie, ga naar: www.duurzamehuizenroute.nl