Hardlopen op randweg

Bravorun

Hardlopen over de nieuwe Zuidelijke randweg Woerden? Dat kan op zaterdag 26 mei.

Op 1 juni gaat de Zuidelijke randweg Woerden open voor het verkeer. In de aanloop daarnaartoe organiseert aannemer Roelofs op zaterdag 26 mei een hardloopwedstrijd: de Bravo-run. Een unieke kans om het gloednieuwe asfalt in te wijden! Met de run willen Provincie Utrecht en de aannemer de Woerdense inwoners bedanken voor hun begrip tijdens de werkzaamheden.

Programma 26 mei

De Bravo-run bestaat uit 3 afstanden. Het programma is als volgt:
11:00 uur: Start Kidsrun (4 t/m 12 jaar, 1 km)
11:30 uur: Start dames- en herenrun (8 km)
11:40 uur: Start dames- en herenrun (5 km)
Locatie start/finish: rotonde Wulverhorstbaan-Middellandbaan, ter hoogte van Kromwijkerdijk 20/21.

Aanmelden kan nog!

De run van 8 km is vol, maar bij de 5 km en de Kidsrun is nog voldoende plek. Inschrijven kan via www.roelofsgroep.nl/bravorun.

Doorstroming

Deze provinciale weg moet de verkeersafwikkeling van Woerden naar de A12 verbeteren en de drukte op de Europabaan verminderen. De randweg loopt van de rotonde Wulverhorstbaan/Middellandbaan naar de A12 bij Waarder. Woerden krijgt daarmee een tweede aansluiting op de A12, in westelijke richting. De Zuidelijke randweg is het laatste project uit het programma A12BRAVO (Brede Regionale Aanpak Voorkomt Oponthoud).