Graven op begraafplaatsen Rijnhof en Kamerik binnenkort geruimd

De gemeente Woerden ruimt vanaf de eerste week in juni een aantal (particuliere en algemene) graven op de begraafplaatsen Rijnhof en Kamerik.

De particuliere graven zijn graven waarvan de rechthebbende heeft aangegeven dat het grafrecht niet verlengd wordt. De algemene graven zijn graven waarvan de graftermijn verlopen is.

De lijsten van de te ruimen algemene graven hangen in de publicatieborden bij de begraafplaatsen. Belanghebbenden die bekend zijn in de begraafplaatsadministratie zijn aangeschreven.

Het ruimen van graven wordt zorgvuldig en discreet uitgevoerd. De werkzaamheden zijn afgeschermd en niet zichtbaar voor bezoekers van de begraafplaatsen. De stoffelijke resten uit de graven komenin eenverzamelgraf.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Jan Rensenbrink van de gemeente Woerden via rensenbrink.j@woerden.nl of 14 0348.