Gespreksavond over het belang van zzp’ers in Woerden

Zzp'er in de gemeente Woerden? Kom dan naar de informatie- en gespreksavond over het belang van zzp'ers in Woerden.

De avond is op dinsdag 8 oktober 2019 van 19.30 - 22.00 uur bij MeetInOffice, De Bleek 13, Woerden. De organisatie is in handen van ZOOOM en de gemeente Woerden.

In Woerden wordt de economie mede gedragen door zzp’ers. ZOOOM ZZP Collectief Woerden en de gemeente Woerden vinden het belangrijk in goed contact te zijn met deze zzp’ers. Input is van groot belang voor de keuzes waar zij voor staan.

• Welkom en introductie door Els van Veen (ZOOOM)
  • Wethouder George Becht van Economische Zaken over de economische koers van de gemeente en de belangen van zzp'ers
  • Beleidsadviseur Inkomen Jozien Horjus vertelt over hoe het in Woerden gesteld is met Werk en Inkomen. En wat doe je als je inkomen onder druk staat?
  • Ondernemer Harm van der Werf vertelt over zijn meest benarde situatie ooit. Hoe ga je daarmee om? Is er een taboe op het onderwerp? Hoe kom je er weer uit?
  • Aan de hand van stellingen en vragen gaan we in groepjes met elkaar in gesprek om erachter te komen wat collega-ondernemers ervaren en vinden
  • Vragenkwartiertje.

Een mooie gelegenheid om in contact te komen met collega-zzp'ers!

Aanmelden

Aanmelden vóór 5 oktober via voorzitter@zzpwoerden.nl. Lid van ZOOOM? Dan graag aanmelden via www.zzpwoerden.nl/activiteiten.