Gemeentegids 2021-2022

Voorkant gemeentegids 2021 - 2022

Online en op diverse locaties in de gemeente beschikbaar!

Vorige week is de gemeentegids 2021-2022 uitgekomen. Benieuwd hoe de gids eruit ziet? Blader dan door de digitale versie. Sinds 2019 wordt de gemeentegids niet meer huis-aan-huis bezorgd. Als duurzame gemeente willen we zuinig omgaan met papier. Waarom dan nog steeds een handzaam papieren gids? Veel inwoners stellen een papieren gids nog steeds op prijs. Daarom is deze, naast de digitale versie, in beperkte oplage verkrijgbaar op verschillende locaties. Bekijk de lijst met de locaties.

Bent u of kent u iemand die niet in de gelegenheid is om de gemeentegids op een van de uitgiftepunten op te halen of online te raadplegen? En wilt u toch graag een gemeentegids in uw eigen brievenbus ontvangen? Neem dan contact op via gemeentehuis@woerden.nl of bel 14 0348.