Geef uw mening over toegankelijk sporten

Team Sportservice provincie Utrecht wil graag weten wat mensen in onze gemeente belangrijk vinden als het om aangepast sproten gaat. U kunt een vragenlijst invullen en aanwezig zijn bij een online netwerkbijeenkomst.  

Iedereen doet mee

Sport en bewegen is leuk en gezond voor iedereen. Daarom doet Team Sportservice provincie Utrecht onderzoek naar de sportdeelname en behoeften van mensen met een beperking, samen met de gemeente en de buurtsportcoaches. 

Vul de vragenlijst in

Hebt u een beperking en/of chronische aandoening? Laat dan weten wat u belangrijk vindt als het om sport gaat. Vul de online vragenlijst in op https://nl.surveymonkey.com/r/behoeftepeilingSUW Dit kan tot 18 december. Met uw antwoorden kunnen we het sport- en beweegaanbod in de regio toegankelijker maken. 

Informatieavond

Op maandag 1 februari is van 19:30 tot 21:00 uur de online netwerkbijeenkomst Sport Verbindt. Tijdens de bijeenkomst is uitgebreid aandacht voor aangepast sporten in de regio, de invloed van corona daarop en de plannen voor 2021. Wilt u meepraten als gebruiker of aanbieder van aangepaste sportmogelijkheden? U kunt zich hier aanmelden.