Feestelijke opening van het nieuwe gemeentehuis voor inwoners

Het nieuwe gemeentehuis is af! Na twee jaar bivakkeren in een tijdelijk gebouw zijn de medewerkers van de gemeente eind april verhuisd naar het nieuwe gebouw. Ook inwoners hebben nu een gemeentehuis om trots op te zijn! Reden genoeg voor een feest. Op zaterdag 15 juni barst het feest los voor alle inwoners, die het pand van binnen willen zien.

Programma

Tijdens deze feestelijke dag zullen medewerkers van de gemeente laten zien wat zij zoal doen in de gemeente. Zo kunt u een kijkje nemen in de cabine van de brandweerwagen of vuilniswagen, wordt u bijgepraat over verschillende plannen en projecten binnen de gemeente en vertelt de projectleider het verhaal achter het nieuwe gemeentehuis. Ook is er voldoende vermaak voor de jongste inwoners van Woerden. Tijdens een speurtocht maken zij kennis met het gemeentehuis en zijn er leuke prijzen te winnen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon een rondje lopen om het nieuwe gemeentehuis te bewonderen.

U bent zaterdag 15 juni van 11.00u tot 15.00u van harte welkom. Graag tot dan!

Woensdagmiddag 12 juni gesloten

Het is een feestelijke week voor de gemeente. Op woensdag 12 juni wordt het gemeentehuis officieel geopend door de Commissaris van de Koning. Vanwege deze opening zal de gemeente vanaf 15.00u gesloten zijn.