Eerste editie rollatorloop op atletiekbaan Clytoneus

Samen bewegen is gezond, leuk en gezellig! Daarom organiseert Samen voor Woerden in samenwerking met Philadelphia Zorg en Beweegteam Woerden op zaterdag 28 september vanaf 14.00u de eerste Rollatorloop op atletiekbaan Clytoneus. De middag (inclusief vervoer, indien gewenst) wordt u aangeboden door de organisatie.

Tijdens dit evenement in de nationale sportweek worden ouderen gestimuleerd om in beweging te blijven. Na een gezamenlijke warming-up leggen de deelnemers een parcours af van maximaal 400 meter. Er is muziek en de Thuisbus doet haar luifel uit en zet het terras klaar.

Geen rollator en toch meedoen?

Het evenement is niet alleen voor mensen die met een rollator lopen of in een rolstoel zitten. Ook als dochter, oom of vriend bent u van harte welkom. Voor enthousiaste wandelaars wordt een parcours uitgezet in de groene omgeving van het sportpark Cromwijck met de finish op de atletiekbaan. Zo wordt het een leuke en actieve dag voor iedereen!

Aanmelden

Bent u niet meer zo snel ter been en gebruikt u een rollator of zit u in een rolstoel? Dan bent u, samen met familie of iemand die u kan begeleiden, van harte welkom. Aanmelden kan via https://samenvoorwoerden.nl/inschrijven-rollatorloop-2019/.
Interesse of meer weten? Neem contact op met Nanette Mostert (06-47676021) of Marleen Strien (06-45138488) of stuur een mail naar info@samenvoorwoerden.nl. Ook kunt u op vrijdagochtenden (tot aan 28 september) van 10 tot 12 uur terecht in de bibliotheek. Daar staat Samen voor Woerden voor u klaar om vragen te beantwoorden en kunt u zich ook persoonlijk aanmelden.