Cadeaukaart voor energiebesparing in huis

Gemeente Woerden en Duurzaam Woerden werken samen om huiseigenaren te stimuleren energie te besparen. Vandaag starten zij samen met hun partners een actie. Hierbij ontvangen de inwoners van gemeente Woerden een cadeaukaart t.w.v. €75.

Duurzaam Woerden, Wijkplatform Molenvliet, Bewonersvereniging Schilderskwartier Woerden en de Energiegroep Woerden hebben in samenwerking met gemeente Woerden een landelijke subsidie toegekend gekregen. De subsidie wordt in gemeente Woerden aangeboden in de vorm van een cadeaukaart met als doel het uitvoeren van energiebesparende maatregelen in huis.

Cadeaukaart

Deze week valt er bij alle inwoners van gemeente Woerden een brief op de mat met daarin uitleg over de actie. Bij deze brief is een cadeaukaart toegevoegd t.w.v. €75. Dit bedrag kan uitgegeven worden aan o.a. LED-lampen, tochtstrips, een slimme thermostaat of onafhankelijk energieadvies. De cadeaukaart moet geactiveerd worden voor gebruik en kan besteed worden bij een drietal winkels in Woerden. De actie loopt van 1 oktober t/m 31 december 2020. Er is voor deze actie een beperkt bedrag beschikbaar gesteld door de landelijke overheid. Als dit bedrag besteed is, dan stopt de actie automatisch.

Informatieavonden

In oktober organiseert Duurzaam Woerden met de samenwerkingspartners een aantal informatieavonden. De eerste avond vindt plaats op 1 oktober. Via de website van Duurzaam Woerden kunt u zich aanmelden voor een inloopavond. Ook worden er in november vier chat-avonden georganiseerd. Hier kunt u online vragen stellen aan een aantal deskundigen.

Bent u benieuwd naar welke producten u kunt kopen met de cadeaukaart? Of heeft u vragen over het activeren van de kaart? Kijk op www.duurzaamwoerden.nl/cadeaukaart voor meer informatie.