Bezoek op 9 november een duurzaam huis tijdens de Duurzame Huizen Route

Veel mensen zoeken naar duurzame en energiebesparende maatregelen voor hun huis. Voor meer wooncomfort, hun portemonnee of voor het milieu. Nico en Els uit Harmelen hebben sinds kort een spaarpomp.

Heeft u ook interesse in duurzaam wonen? De Nationale Duurzame Huizenroute is een uniek platform waar huiseigenaren hun eigen ervaringen, maatregelen en woonverhalen delen. Ook het huis van Nico en Els is hier te vinden. Zij vertellen over de maatregelen die ze hebben genomen.

Bezoek een energiezuinig huis

Op 2 en 9 november vindt de 7e editie van de Nationale Duurzame Huizen Route plaats. Tijdens deze dagen stellen veel huiseigenaren die op het platform staan hun huis open voor  bezoekers die geïnteresseerd zijn in duurzaam wonen. Op zoek naar informatie en ervaringen over maatregelen uit eerste hand? U heeft aanstaande zaterdag 9 november nog de unieke mogelijkheid om een grote variatie aan woningen en maatregelen te bezoeken. Kijk op www.duurzamehuizenroute.nl voor alle geopende huizen en openingstijden op 9 november. Het is via deze link ook mogelijk om in te schrijven voor een bezoek.

Lees hier het verhaal van Nico en Els

Nieuwsgierig naar het verhaal van Nico en Els? Dat lees je hieronder! Hun huis is te vinden op het platform. Komende zaterdag is hun huis niet meer open, maar u kunt wel online vragen stellen.