Asfaltonderhoud op verschillende locaties

 asfalteren

De komende twee weken vindt er op meerdere locaties asfaltonderhoud plaats.

Harmelen:
Werkzaamheden fietspad Harmelerwaard
Op maandag 25 en dinsdag 26 mei wordt er asfaltonderhoud uitgevoerd op het fietspad Harmelerwaard. Het fietsverkeer wordt plaatselijk omgeleid

Woerden:
Werkzaamheden Vossenschanslaan
Op dinsdag 26 en woensdag 27 mei wordt er asfaltonderhoud uitgevoerd op de Vossenschanslaan tussen de Fagellaan en de Prins Mauritssingel. Hiervoor worden in de week van 18 mei voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor alle verkeer. Omleiding wordt met bebording aangegeven.

Werkzaamheden Middellandbaan
Op donderdag 28 mei wordt er asfaltonderhoud uitgevoerd op de Middellandbaan tussen de Europabaan en de Polanerbaan. Hiervoor worden op dinsdag 26 en woensdag 27 meiĀ  voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor alle verkeer. Omleiding wordt met bebording aangegeven.

Werkzaamheden Leidsestraatweg
Op donderdag 28 mei wordt er plaatselijk asfaltonderhoud uitgevoerd in de Leidsestraatweg. Hiervoor worden op dinsdag 26 en woensdag 27 mei voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Voor het bestemmingsverkeer blijft de weg toegankelijk.

Werkzaamheden Kromwijk
Op donderdag 28 mei wordt er asfaltonderhoud uitgevoerd op Kromwijk tussen de Voltaweg en het begin van het fietspad. Hiervoor worden op woensdag 27 mei voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor alle verkeer.

Linschoten:
Van maandag 25 mei t/m vrijdag 29 mei voert de gemeente Montfoort grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan Lagekade in Linschoten. Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk op de Lagekade. Het verkeer wordt met borden omgeleid. Gemotoriseerd verkeer kan omrijden via de straten Noordzee en Middellandse Zee in Woerden of via IJsselveld in Montfoort. Fietsers kunnen gebruik maken via een omleiding via het Weidepad.