Iedereen doet mee in Woerden

Woerden is voor iedereen

Een Woerden waarin iedereen mee kan doen: jong en oud. En wat je culturele achtergrond, gender, talenten of beperkingen ook zijn. Dat is de uitdaging die we als inwoners, bedrijven, clubs & verenigingen en gemeente in onze dorpen en stad aan willen gaan. Heb jij ook een mooi idee of initiatief? Of wil je meedoen? Neem dan contact op met iedereendoetmee@woerden.nl

Werkgroep

Een groep inwoners, (maatschappelijke) organisaties en bedrijven komt eens per kwartaal bij elkaar. Zij geven het projectteam, het college en de raad advies over de uitvoering van de inclusieagenda. Ook werken ze mee aan de thema’s.

 

In 2020 maakt de werkgroep een start met het opstellen van de nieuwe inclusieagenda voor 2021 – 2024. De bijeenkomsten zijn openbaar. Je vindt de data onder de activiteiten.

 

Je kunt deelnemen aan de werkgroep. Meld je aan via iedereendoetmee@woerden.nl

Projectgroep

De opstart van Iedereen doet mee wordt verzorgd door een klein projectteam binnen de gemeente Woerden. Zij werken ernaartoe dat inclusie in het jaar 2021 in de samenleving, het bedrijfsleven en binnen het gemeentehuis een vanzelfsprekend feit is. In de projectgroep zitten:

  • Ella Launspach - Projectorganisator
  • Ingrid van Schaik – Communicatieadviseur
  • Bram de Vries – Stagiaire
  • Pepijn Hagenaar – Stagiaire
  • Anouk Bolsenbroek – Projectleider

 

Contact opnemen met de projectgroep kan via iedereendoetmee@woerden.nl of 14 0348.