Feestelijke slotbijeenkomst festival ‘Iedereen doet mee!’

Hoe sluit je een mooi festival af? Natuurlijk met een kleine terugblik op de mooiste activiteiten, uitvoeringen en momenten van het festival zelf! Verschillende mensen zullen nog eens op het podium verschijnen. En tussen 13.00 – 14.00 uur wordt er een lekkere lunch geserveerd waarin culturen samenkomen.

 

We blikken terug op onze ervaringen, én kijken vooruit! Want met het festival leiden we ook nieuwe stappen in. Nieuwe stappen in het werken aan een inclusieve samenleving. Verschillende inwoners en organisaties hebben tijdens het festival een actiepunt op de lokale inclusie agenda gezet. Deze gaan we delen op de Sofa van Woerden.

 

En tenslotte: een samenleving waarin iedereen mee kan doen is letterlijk en figuurlijk gebouwd op de interesses en talenten van iedereen. Daarom een vraag aan jou: Heb je een mooi gedicht, lied, of stuk dat voor jou de essentie van een inclusieve samenleving laat zien? Laat het ons weten via het inschrijfformulier! Misschien verschijn je wel op het podium van ‘Iedereen doet mee!’

 

Wanneer: Zaterdag 25 september 2021 van 13.00 - 15.00 uur, inclusief lunch

Waar: Westerdam Park Woerden, bij de sofa achter de watertoren.

 

Neem, vanwege de anderhalve meter, je eigen picknickkleed mee! 

Aanmelden