Burgemeester Victor Molkenboer

"Ik zie Woerden als een schitterende gemeente om te wonen, te werken en te leven."

 

Victor Molkenboer is op 28 februari 2013 geïnstalleerd als burgemeester van Woerden. Hij is voorzitter van de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders.

Wethouder Arjan Noorthoek

"Bereikbaarheid en daadkracht zijn sleutelwoorden."

 

Arjan Noorthoek is wethouder namens het CDA en 1ste locoburgemeester. Ook is hij wijk- en dorpswethouder van Kamerik, Rijnoevers en bedrijventerrein BIZ.

Wethouder Arthur Bolderdijk

"Samen krijgen we het voor elkaar."

 

Arthur Bolderdijk is wethouder namens LijstvanderDoes en 2de locoburgemeester. Verder is hij wijk- en dorpswethouder van Harmelen, Molenvliet en Bomen- en Bloemenbuurt.

Wethouder Tymon de Weger

"Elkaar vinden en versterken."

 

Tymon de Weger is wethouder namens de ChristenUnie-SGP en 3de locoburgemeester. Hij is wijk- en dorpswethouder van het Schilderskwartier en Snel en Polanen/Waterrijk.

Wethouder George Becht

"Samenwerken en elkaar kansen geven."

 

George Becht is wethouder namens D66 en 4de locoburgemeester. Verder is hij wijk- en dorpswethouder van Zegveld, Staatsliedenkwartier en de binnenstad.

Directie

De directie van Woerden bestaat uit drie directieleden, waarvan een directielid als waarnemend algemeen directeur / gemeentesecretaris. Samen vormen zij de directie van de gemeente Woerden. De directieleden hebben een bepaalde portefeuille en sturen ieder een aantal clusters aan.