Mobiliteitsweek: Woerden werkt mee aan groene, gezonde en duurzame mobiliteit met acties fietswinkels

De gemeente Woerden doet van 16 tot en met 22 september mee aan de Mobiliteitsweek. In deze week doen vier fietswinkels in Woerden mee met mooie acties.

Als gemeente werken wij graag mee aan deze actie. Hiermee stimuleren wij inwoners en collega's om vaker de fiets te pakken. Zo gaan we voor een groene, gezonde en duurzame mobiliteit.

Acties fietsenwinkels

Samen met een aantal fietswinkels in Woerden hebben we mooie acties in deze periode. Zo wordt fietsen nog aantrekkelijker. Wilt u weten wat de acties zijn? Ga dan langs in de winkel of kijk op de website van de fietswinkel. De volgende fietswinkels doen mee:

Mobiliteitsweek

De Mobiliteitsweek is een initiatief van de provincie Utrecht. Omdat het aantal inwoners en bezoekers in de regio blijft groeien, is het belangrik om goed bereikbaar te blijven. Maar ook na te denken over groen, gezond  en duurzaam reizen. Dat kan bijvoorbeeld zijn met de fiets, het openbaar vervoer of een deelauto. Wilt u meer weten over de Mobiliteitsweek? Ga dan naar de website van de provincie Utrecht en lees er alles over.